Šijeme obojky pro fotbalisty!

Fotbalové obojky s klubovými barvami - nově s FC Baník Ostrava!

Fanoušci mohou své pejsky ozdobit opravdovou raritou a velkou novinku v nabídce fanshopu právě fotbalového klubu Baník Ostrava. Mám ohromnou radost, že právě FC Baník Ostrava si vybral mnou šité softshellové obojky, které jsem doplnila grafikou a klubovými barvami. Obojky jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, které zajistí pohodlí a bezpečnost pejska. Ukažte, že i Váš pejsek podporuje Váš oblíbený klub!

Sofshellové obojky pro FC Baník Ostrava

2. Personalizované obojky: Přidejte jméno vašeho psa nebo číslo hráče na obojek! Díky personalizaci bude váš pes nejen stylový, ale také jednoduše identifikovatelný.

3. Různé velikosti: Nabízíme obojky ve všech velikostech – od malých po velké rasy. Každý obojek je nastavitelný, aby dokonale seděl na krku vašeho pejska.

4. Snadná údržba: Naše obojky jsou snadno omyvatelné a odolné vůči povětrnostním vlivům, takže vydrží i ty nejdivočejší zápasy a venkovní dobrodružství.

Proč si vybrat naše fotbalové obojky?

  • Kvalita a bezpečnost: Používáme pouze kvalitní materiály, které jsou bezpečné pro vaše pejsky.
  • Styl a originalita: Obojek v barvách vašeho oblíbeného týmu dodá vašemu pejskovi jedinečný vzhled a ukáže, že jste pravý fanoušek.
  • Podpora místní výroby: Všechny naše produkty jsou ručně šité s láskou a péčí v naší místní dílně.

Kontaktujte nás

Máte otázky nebo potřebujete poradit? Kontaktujte nás na emailu: info@timori.cz nebo telefonicky na čísle +420 733 680 550. Rádi vám pomůžeme s výběrem a zodpovíme všechny vaše dotazy.

Těšíme se na vaše objednávky a doufáme, že naše fotbalové obojky přinesou radost vám i vašim psům!

S láskou, 

Timi. Ori a Klára